Gyakori kérdések

Mi a Deuterium Aqua?

A Deuterium Aqua termékcsalád akkreditált laboratóriumban vizsgált csökkentett deutérium tartalmú ivóvíz. A termékcsalád márka védett, mely biztosítja a világszínvonalú gyártástechnológiát és az ellenőrzött kitűnő minőséget.
Termékeink kaphatóak a magyar, valamint nemzetközi kereskedelmi forgalomban.

 

Mi a deutérium?

Deutérium

A deutérium a hidrogén stabil izotópja, természetes előfordulása 1 Deutérium atom 6500 Hidrogén atomonként. A deutérium egy protont és egy neutront tartalmaz, míg a hidrogén csupán egy protont, így a deuterium atommag kétszeres tömegű a hidrogén atommagjánál. A tömegeltérés miatt számos esetben más a fizikai és kémiai viselkedése a két anyagnak.

A deutérium felfedezéséért Harold C. Urey-t 1934-ben kémiai Nobel-díjjal jutalmazták.

Az előfordulási arányát, PPM-ben (parts per million – rész a millióban) jelölik, a termékeink jelölőszámai (Deuterium Aqua 85, 105, 125) is PPM-ben vannak feltüntetve.

A közép európai éghajlati övön, természetes ivóvizekben, ásványvizek, forrásvizek, közüzemi ivóvízhálózatok vizeiben a Deutérium előfordulási aránya 145-150 PPM, jelentése: 145-150 deutérium atom 1 000 000 hidrogén atomonként. Az átlagos deutériumszint a sarkkörök felé haladva csökken, az egyenlítő felé növekedve nő. (Forrás, további információ: https://hu.wikipedia.org/wiki/Deut%C3%A9rium)

 

Jelentős 25-45% mértékű deutérium szint csökkenést pontosan betartott kúra szerű alkalmazással lehet elérni.
A kúrával kapcsolatos információkat megtalálja a termék javasolt használata menüpont alatt.

 

Mennyi a normál víz deutérium tartalma?

A vezetékes ivóvizek, ásvány és forrásvizek deutérium koncentrációja 140-170 PPM (Parts per Million-Rész a Millióban) közötti értékben található. Az érték függ az éghajlati övtöl, magasságtól. Hazánkban a természetes vizek deuterium koncentrációja 145-155 PPM között található.

 

Mit jelentenek a termékeken található számok?

A deutérium szint jelölésére a PPM (parts per million – rész a millióban) rövidités használatos.
Termékeink PPM szint jelölő számokkal vannak ellátva, melyek a termékek különbözö deutérium koncentrációját jelzik.

 

Hogyan kell alkalmazni?

Szervezetünk deutérium szintjének jelentős csökkenését, hozzávetőleg a palackon jelzett szintig hatékonyan, a DEUTERIUM AQUA termék folyamatos 2,5-3 hónapig tartó, kúraszerű fogyasztásával érhetjük el. Egyéb ivóvizek fogyasztása a kúra alatt lassítja a deutérium csökkentésének folyamatát.

 

Mi a szinten tartás?

A kúra befejeztével a lecsökkentett deutérium szintet, javasolt az elért szinten tartani. Havi 3-4 zsugor (18-24 palack) DEUTERIUM AQUA fogyasztásával, a kúrával elért eredmény, a lecsökkentett deutérium szinten tartható.
Egyéb ivóvizek fogyasztásával az elért eredmények 2-3 hónap alatt a kúra előtti/ kiindulási, magasabb (150PPM) deutérium szintre hígulnak vissza.

 

Hogyan lehetek törzsvásárló?

Az első vásárlás megtétele után azonnal jogosult a törzsvásárlói kedvezmények igénybevételére.

 

Első vásárlásnál mit tegyek?

Vásároljon legalább 3 zsugor (18 palack) DEUTERIUM AQUA terméket, a továbbiakban törzsvásárlói áron vásárolhatja meg termékeinket.

 

Hol kapom meg legjobb áron?

Termékeinket megvásárolhatja törzsvásárlói áron a gyártó mintaboltjában (Budapest 1123 Kékgolyó utca 20), rendelését leadhatja telefonon (+36 1 229 02 32 vagy +36 31 780 86 98, illetve a deuteriumaqua.hu webshopban, és a facebook/deuteriumaqua csoportjában./

 

Hol tudom megvásárolni?

Mintaboltunkban, webshopban, viszonteladóknál (nagykerek), facebook csoportban.

 

Mennyi idő alatt szállítják ki?

Termékeinket a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül házhozszállítjuk.

 

Kapcsolat

D-Tech Aqua Kft.
Mintabolt: 1123 Budapest Kék Golyó utca 20.
Telefon: +36 1 229 02 32 / +36 31 780 86 98
E-mail: info@deuterium-aqua.hu
Adószám: 25336702-2-41
Borgun Bankkártyás fizetés
Borgun Bankkártyás fizetés - Maestro
Borgun Bankkártyás fizetés - Mastercard
Borgun Bankkártyás fizetés - Visa