Gyakori kérdések

Mi a Deuterium Aqua?

A Deuterium Aqua termékcsalád, akkreditált laboratóriumban vizsgált deutérium koncentrációjú, csökkentett deutérium tartalmú ivóvíz. A termékcsalád márka védett, mely biztosítja a világszínvonalú gyártástechnológiát és az ellenőrzött kitűnő minőséget.
A Deuterium Aqua termékcsalád elérhető közvetlen kapcsolattal a gyártó web shopjában valamint mintaboltjában. Termékeink kaphatóak a magyar, valamint a nemzetközi kereskedelmi forgalomban.

 

Hogyan készülnek a Deuterium Aqua termékek?

A Deuterium Aqua termékek, többszörös, ipari desztillációs eljárással előállított termékek.

A gyártás folyamán a termék, valamint a kész termék deutérium szintjét a Magyar Tudományos Akadémia akkreditált laboratóriuma vizsgálja. A mérési eredmények vásárlóink kérésére megtekinthetőek. Termékeink mikrobiológiai tisztaságát akkreditált laboratórium vizsgálja.

 

Miért drágább a Deuterium Aqua 85, mint a Deuterium Aqua 125?

A termékeken található jelölőszámok, a termék deutérium koncentrációját jelzik. Deuteriu Aqua 85 esetében a deutérium koncentráció megváltoztatása jóval magasabb energia felhasználással járó folyamat, mint a Deuterium Aqua 125 esetében. Ez okozza a termékek kereskedelmi ára közötti különbözetet.

 

Mit jelentenek a termékeken található számok?

A deutérium szint jelölésére a PPM (parts per million – rész a millióban) rövidités használatos.
Termékeink PPM szint jelölő számokkal vannak ellátva, melyek a termékek különbözö deutérium koncentrációját jelzik.

 

Készíthető-e házilag csökkentett deutérium tartalmú ivóvíz?

Igen, készíthető: 1-3% PPM csökkentés házilag elérhető, de jelentős csökkenés (20% felett) csak ipari desztillációs eljárással, magas energiafelhasználással érhető el.

 

Mennyi a természetes deuterium szint?

A vezetékes ivóvizek, ásvány és forrásvizek deutérium koncentrációja 140-170 PPM (Parts per Million) közötti értékben található. Az érték függ az éghajlati övtöl, magasságtól. Hazánkban a természetes vizek deuterium koncentrációja 145-155 PPM között található.

 

Deutériumosvíz, deutérium mentes víz… Mi a különbség?

A deutériumcsökkentett vizet sokszor hívják deutériumosvíznek, deutériumvíznek vagy akár deutérium mentes víznek is. Ezek a kifejezések az esetek többségében csökkentett deutériumtartalmú ivóvizekre utalnak.

 

Rendelhető Deuterium Aqua termék külföldre is?

Igen, Termékeink amazon.com, e-bay.com kereskedelmi platformokon, Facebook közösségi oldalon, valamint a deuterium-aqua.com webshopon keresztül számos országban elérhetőek.

 

Milyen mennyiségben javasolt fogyasztani a Deuterium Aqua vizet?

A Deuterium Aqua termékek fogyasztása kúra-szerűen javasolt. A kúra időtartama alatt javasolt a teljes folyadékbevitelt az alkalmazott Deuterium Aqua termékből megoldani.

 

Fogyasztható-e egyéb víztartalmú ital a Deuterium Aqua mellett?

Deuterium Aqua termék fogyasztásával a szervezet deutérium szintjének jelentős lecsökkentése a cél. Egyéb ásványvizek, forrásvizek, valamint vezetékes ivóvíz-hálózati víz fogyasztásával a deutériumcsökkentési folyamat mértéke nem éri el a kívánt eredményt.

Kúraszerű alkalmazás esetén javasolt a teljes folyadékbevitelt Deuterium Aqua termékből megoldani.

 

Ha több féle terméket vásárolok összevonhatóak a kedvezmények?

Igen. Ha Ön többféle, a Deuterium Aqua termékcsalád termékpalettáján található terméket vásárol, a kedvezmények összevonhatóak.
Példa: 2 zsugor Deuterium Aqua 125, 2 zsugor Deuterium Aqua 105, 1 zsugor Deuterium Aqua 85 termékek vásárlása esetén az Ön által vásárolt termékszám 5 zsugor, ezáltal jogosult a 10% kedvezmény igénybevételére.

 

Honnan tudhatom meg, hogy mennyi a Deuterium Aqua termékek deutérium tartalma?

Termékeink jelölőszámmal vannak ellátva. a jelölőszámok az adott termék deutérium koncentrációját jelzik.

Termékeinken minőségbiztosítási okokból minden esetben, a Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutató Központ Földtani és Geokémiai Intézetében deutérium koncentrációs mérési vizsgálatot végeztetünk.

A Vizsgálati eredménylapok vásárlóink kérésére megtekinthetőek.

 

Hogyan kaphatok a megfelelő étrend és folyadék bevitellel kapcsolatban tanácsot?

Szakképzett munkatársunk készséggel áll vásárlóink rendelkezésére. Keresse munkatársunkat a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken.

 

Kapcsolat

D-Tech Aqua Kft.
Mintabolt: 1123 Budapest Kék Golyó utca 20.
Telefon: +36 1 229 02 32 / +36 31 780 86 98
E-mail: info@deuterium-aqua.hu
Adószám: 25336702-2-41
Borgun Bankkártyás fizetés
Borgun Bankkártyás fizetés - Maestro
Borgun Bankkártyás fizetés - Mastercard
Borgun Bankkártyás fizetés - Visa